Het bestuur van de Jeugdvakantieweken Tiel zorgt er elk jaar weer voor dat de weken een succes worden. Dit doen ze door het verzinnen van leuke sport en spel activiteiten, het vinden sponsoren en het werven van enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen.

Het bestuur bestaat uit de volgende mensen:

Onze voorzitters:

13443272_10202163347922527_6101249737010544811_o (1)Alex den Besten

Goed met kinderen én creatief! Met een basisachtergrond in de pedagogiek en het basisonderwijs en jaren ervaring in het leiding geven bij scouting en natuurlijk ook bij de JVW kunt u er van op aan dat uw kinderen in goede handen zijn! Alex Zorgt er voor dat de kinderen ook dit jaar weer volop kunnen genieten van onze leuke activiteiten!

 

 

Harry Kuikfoto-volgt-internet

Onze handige Harry! Met zijn technische achtergrond en zijn gevoel voor organiseren zitten wij met Harry helemaal goed! Zorgdragend voor de communicatie systemen, de geluid ’s installaties en een groot deel van de coördinatie zowel voor, na als tijdens de JVW zijn wij er van verzekerd dat ook dit jaar weer een succes word!

Secretaris:

 

foto-volgt-internetMaxim van Rijn

Er is niks wat Maxim liever doet dan communiceren en organiseren. Achter de schermen is
onze Maxim dan ook druk in de weer met aanvragen, contacteren en organiseren.

 

Algemene bestuursleden:

 

foto-volgt-internetKayleigh van IJzendoorn

Kayleigh is onze creatieveling. Zo bedenkt zij allerlei verschillende leuke DIY’s om met onze
kinderen te knutselen.

 

 

 

foto-volgt-internetJimmy Verwoert

Onze sportman Jimmy organiseert samen met SportFriends leuke en vooral actieve spelletjes waarbij iedereen plezier krijgt in bewegen.